interieur stoffen

Op zoek naar interieur stoffen?

Naaien is mijn hobby én mijn beroep De Stoffenschuur.
Je vindt bij ons tevens de creatieve stoffen van bekende Belgische designers, zoals Eva Mouton en Lotte Martens. We leggen niet de focus op interieurstoffen, maar staan altijd open voor de vraag van onze klanten. Naast de stoffen verkopen we allerlei leuke en populaire patronen.
interieur meubels
Modecoupon, dé stoffenwinkel met meer dan 40 jaar ervaring!
Stoffen kopen is bij Modecoupon een echt plezier. Bovendien zullen onze medewerkers u met raad en daad bijstaan. ontdek ons aanbod bekijk onze modestoffen. De confectie van onze gordijnen, overgordijnen, enz. gebeurt in eigen atelier, waardoor we steeds een korte levertermijn kunnen bieden. Het opmeten van de maten voor raamdecoratie is een hele klus. Speciaal hiervoor hebben wij onze vakkundige meetservice. Ook het plaatsen behoort tot de mogelijkheden. De raamdecoratie wordt door ons professioneel bij u thuis opgehangen. schrijf je in op onze nieuwsbrief. Na 25 jaar was onze woning toe aan een totale renovatie, de kinderen zijn groot we hadden nood aan een frisse wind in ons interieur.
zandstralen meubels
Het Binnenhuis. Kleur/interieur advies, zetelbekleding, stoffen, gordijnen, meubels, lampenkappen, tapijten, kinderkamers.
Zin om uw interieur subtiel en smaakvol om te toveren? Haal inspiratie uit onze collecties meubel en gordijnstoffen of tapijten. Wij stofferen uw meubels in samenwerking met Studio Maki en leveren jaloezieën of lamellen op maat. Het Binnenhuis verzorgt kleur en stylingadvies voor uw interieur en gaat voor een persoonlijke aanpak!
verkeerde benzine getankt 95 98
Bekleding interieur Golf in Leder/Stof De Stoffeerder.
Bekleding interieur Golf in Leder/Stof. Bij De Stoffeerder kan U ook terecht voor het her-bekleden van Uw auto interieur. Wij doen zowel volledige her-bekleding als kleine reparaties. De bekledingen kunnen van de meeste modellen nog origineel besteld worden. Ook voor oldtimers is hier nog een mogelijkheid in. Dit doordat we met verschillende stoffen en leder leveranciers samenwerken die zich specialiseren in het opnieuw uitbrengen van de klassiekers.
backlinks
Interieurstoffen Meander Decorateurs.
Elk tijdperk heeft zn eigen kenmerken, dat zien we in de bouwstijl, de ornamenten, en de gebruikte materialen. Hoewel interieur stoffen in de rijkere interieurs altijd een belangrijk onderdeel waren van de inrichting is hier veel minder over bekend. Gelukkig zijn er bij de oudere weverijen o.a.
audio versterkers
Interieurtextiel Reiniging Ideale Mats Mops We houden het schoon!
Delicate stoffen zoals interieurtextiel vragen een delicate behandeling. Al jaren is Luxe Droogkuis Bedeer een vaste partner van interieurarchitecten en decoratiezaken over heel België. Wij nemen hen alle zorgen uit handen opdat hun klanten jaarlijks weer in een net, hygiënisch en professioneel gereinigd interieur kunnen vertoeven.
snel een lening
Roos Mertens Interieurtextiel.
Ook voor kleur en onafhankelijk meubeladvies helpen wij u graag verder. Door onze opleiding als interieurarchitect en onze jarenlange ervaring is onze zaak ondertussen een vaste waarde geworden voor collegas architecten en interieur architecten die alleen of samen met hun opdrachtgever onze showroom in Antwerpen bezoeken om in alle discretie een totaalpakket te kunnen samenstellen. Met onze kennis kunnen wij hen op technisch vlak begeleiden van in de ruwbouw fase tot en met de afwerking. Om de wensen van onze klanten beter te begrijpen brengen wij ook graag persoonlijk een bezoek ter plaatse. Onze showroom voor professionelen en particulieren kan u bezoeken na afspraak. Het betere interieurtextiel. Roos Mertens Interior Textiles biedt u een uitgekozen selectie van het betere interieurtextiel voor.: kwaliteitsvolle stoffen voor vloeiende gordijnen, amerikaanse stores, japanse wand.
slotenmaker mechelen
Stoffenwinkel van De Groot Stoffen.
Bij De Groot Stoffen kunt u ook prachtige Italiaanse velvets kopen met de meest fantastische digital. 2500, text_tax 2066., Stof Velvet Digitale Print 011. Bij De Groot Stoffen kunt u ook prachtige Italiaanse velvets kopen met de meest fantastische digital.
dakwerker
Interieurstoffen Wild van Stof Stoffenwebshop Grootste aanbod in leuke stoffen online!
Over Wild van Stof. Wild van Stof is de online stoffenwebshop van Soldeur uit Kortrijk. Katoen, jersey, badstof, joggingstof, flanel, nicky velours, ribfluweel, biais, fantasielinten, knopen, vlieseline, flockfolie, boordstof, kamsnaps, naaigarens. We hebben alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan!
te koop tenerife
interieurstoffen wat we doen ons bedrijf Lampe Textiles.
Bij Lampe Textiles ontwerpen en produceren we al meer dan twee decennia interieurtextiel. Stoffen voor raamdecoratie, zoals overgordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen zijn al jaren een belangrijk deel van onze bedrijfsactiviteiten. Onze realisaties, zowel jacquards als uni's, worden verkocht aan gerenommeerde editeurs en distributeurs van interieurstoffen, retailers, producenten van raamdecoratie en designers.
makelaar alphen aan den rijn
Home Wind.be.
IRISH INTERIOR SHOWCASE Dublin Ierland 5 tot en met 6 maart 2018 Talbot Hotel Stillorgan Dublin www.irishinteriorshowcase.com/dublin-showcase.html. Scottish Interiors Showcase 2018. SCOTTISH INTERIORS SHOWCASE Falkirk Verenigd Koninkrijk 20 tot en met 21 februari 2018 Macdonald Inchyra Hotel Spa Grange Rd, Polmont, Falkirk FK2 0YB www.scottishinteriorsshowcase.co.uk.
lening aanvragen
Interieurstoffen Jan Sikkes stoffen en gordijnen.
Ongeacht de kleur of de keuze voor Skai en kunstleer, uni stoffen, stoffen met weefpatronen, katoen, linnen of outdoor stof dat uitgezocht wordt! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak over het stofferen van je meubels en outdoor interieur laat je informeren over de mogelijkheden.

Contacteer ons